Foto:
Partnere

Voids og Parqio skaper synergi i norsk parkeringsbransje

Voids og Parqio samarbeider om å utnytte parkeringsplasser og garasjer på en mer effektiv og bærekraftig måte.

Voids og Parqio er to selskaper som begge utvikler innovative løsninger i norsk parkeringsbransje. Voids sin delingsplattform løser parkeringsproblemer i byene og skaper en inntektsmulighet for alle med tilgjengelige parkeringsplasser. Parqio gjør fellesgarasjen til boligselskapet eller bedriften din smartere.

Voids og Parqio har en felles visjon om å utnytte parkeringsplasser og garasjer på en mer effektiv og bærekraftig måte. Derfor falt det seg naturlig at vi innledet et samarbeid som skaper enda bedre synergi i parkeringsbransjen.

Voids og Parqio skaper en bedre synergi i norsk parkeringsbransje

Voids delingsplattform legger opp til både utleie av avgiftsplasser/gjesteplasser og mulighet for beboere å leie ut sine egne parkeringsplasser når de står tomme.

Parqio, på sin side, kan gi tillatelser til å åpne porter, noe som gjør det enklere for Voids-brukere å få tilgang til parkeringsplassene.

Med Parqio allerede på plass i mange garasjer, trenger Voids kun en ID for å åpne enhver port. Dette gjør det enda enklere for brukere å finne og bruke ledige parkeringsplasser.

Samarbeidet mellom de to bedriftene har vist seg å være svært fruktbart, spesielt i Vahls gate 1-3 i Oslo og Ulven Vest, der Voids og Parqio startet sitt samarbeid.

Videre mot enda bedre parkeringsløsninger

Voids og Parqio er allerede godt på vei med å etablere seg som ledende aktører i norsk parkeringsbransje. Med deres innovative tilnærminger til parkering og garasjeadministrasjon endrer de måten vi tenker på og bruker parkeringsplasser.

Gjennom samarbeidet har de vist at det er mulig å løse parkeringsproblemet i byene på effektivt vis og samtidig bidra til en mer effektiv utnyttelse av byens ressurser. Og de er langt fra ferdige med å skape bedre løsninger i norsk parkeringsbransje.

Eksempelvis har Voids nylig utviklet et nytt og bedre design for borettslag i sin app. Dette er et viktig skritt fremover som gjør parkering enda mer tilgjengelig og brukervennlig for alle parter, inkludert alle parkeringsanlegg med Parqio sin løsning på plass.

Med Voids' ambisjon om å tilgjengeliggjøre alle parkeringsplasser i en app, og Parqios visjon om mer effektiv utnyttelse av fellesgarasjer, er det ingen tvil om at fremtiden for norske parkeringsløsninger ser lysere ut enn på lang tid.

Tjen penger på å leie ut med Voids

Har du en ledig parkerings­plass? Lei den ut med Voids, og få en ekstra inn­tekt samtidig som du bidrar til en mer bære­kraftig parkerings­løsning. Registrer din parkerings­plass i Voids-appen.

www.voids.no